Waarom werken met een vastgoedfotograaf?

Wat is het doel van de foto en welk verhaal wilt u vertellen en hoe laat u nu het volledig potentieel zien van een pand?

Door het in kaart brengen van het pand én de omgeving, krijgt de koper een beter beeld van waar hij naar op zoek is. Het kan uw potentiële koper een duwtje in de rug geven om een bod te doen op uw pand.

Tijdens de fotoshoot werk ik met gespecialiseerd apparatuur van hoge kwaliteit. 

Na de fotoshoot maak ik met u een selectie van de foto's en de geselecteerde foto's bewerk ik zorgvuldig na met een fotobewerkingsprogramma ,corrigeer ik kleur, helderheid, oneffenheden of vertekeningen. Dit zorgt voor eenheid en een zo mooi mogelijk eindresultaat.

Op basis van uw wensen bereken ik de prijs voor mijn kosten en na de opdrachtverstrekking plan ik met u de fotoshoot in.

De fotobestanden lever ik altijd digitaal aan in een hoge resolutie en u mag het beeldmateriaal naar wens gebruiken, bijvoorbeeld voor marketingdoeleinden.

De beelden zijn licentievrij, echter het auteursrecht blijft bij mij, de fotograaf.

De dronebeelden van Bee-Vision zorgen voor net dat tikkeltje extra.

Dronefoto's geven een prachtige impressie van een woning en maken het makkelijker om in te schatten hoe een woning is opgebouwd. De beelden trekken potentiële kopers sneller over de streep om een bezichtiging in te plannen, wat de kans op een snelle verkoop verhoogt. 

Uit dronefoto's komt sneller het formaat en de structuur van vastgoed naar voren, terwijl ook de omgeving in één beeld gevangen kan worden. Luchtbeelden vormen hiermee een belangrijk onderdeel van een uitgebreide advertentie voor vastgoed. 

Heeft u zelf een idee met dronebeelden?

Laat het ons weten wij denken graag met uw mee om tot creative oplossingen te komen met de wet- en regelgeving in ons achterhoofd.

We beschikken over een officiële Europese dronelicentie voor de categorie A1/A2/A3 /Specific.

De voordelen op een rij:

* Eén aanspreekpunt voor alles

* Kwalitatief beeldmateriaal

* Professionele beelden wekken sneller interesse bij potentiële kopers

* Een investering die zich snel dubbel en dik terugverdient

U bespaart veel tijd en kunt zich volledig toeleggen op de verkoop

* Beter imago voor uw zaak

* Als gevolg meer tevreden klanten

* Vakkundige nabewerking (correctie van lijnen, foto's worden voorzien van zonnige omgeving)

* De afgewerkte foto's worden na de shoot zo snel mogelijk geleverd (via WeTransfer)