Vastgoed vanuit een andere hoek.

Photographs open doors into the past, but they also allow a look into the future.

Aangenaam , ik ben Cliff Bauters en onder de naam Bee-Vision heb ik een tijdje geleden mijn passie en fascinatie voor fotografie en drones omgezet in een professionele carrière.

Daarbij richt ik mij op interieur- en vastgoedfotografie voor zowel particulieren, als makelaars, aannemers, binnenhuisarchitecten en interieurbouwers en ben ik u graag van dienst met het realiseren van uiteenlopende opdrachten.

Via trainingen, opleidingen en vele uren praktijkervaring ontwikkelde ik mijn vaardigheden als fotograaf en drone piloot tot professioneel niveau.

Fotografie is in mijn ogen méér dan alleen een plaatje schieten op het juiste moment en het vertelt een verhaal, schept een beeld en creëert een gevoel of emotie. 
Tijdens het fotograferen besteed ik veel aandacht om de ideale compositie te zoeken,de juiste lichtinval, positie van de meubels en hierbij heb ik een oog voor sprekende details. 
Door enkele eenvoudige details weg te laten of juist toe te voegen kan de charme van de woning en of het interieur op de foto's al snel heel mooi overtuigend overkomen.

Bij het verwerken van de foto's hecht ik er belang aan om ruim en breed foto's aan te leveren zodat de opdrachtgever voldoende keuzemogelijkheid heeft.      

Tijdens het maken van een afspraak informeer ik mijn klanten al over verschillende aandachtspunten, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat het huis op de foto's zo goed mogelijk tot zijn recht komt. 

Aangezien ik alle opdrachten zelf uitvoer, kan ik mijn kwaliteit waarborgen en ben ik vanaf het begin tot einde uw persoonlijk aanspreekpunt.      

Mocht u het nog niet hebben gedaan, dan nodig ik u uit om mijn portfolio te bekijken.

Als ik iets voor u kan betekenen of als er vragen zijn neem dan contact met me op.